Questo sito web analizza il comportamento dei suoi visitatori con l’aiuto dei cookies, oltre ad altri strumenti, allo scopo di raccogliere dati statistici, ottimizzare le offerte e personalizzare i contenuti. I nostri partner che si occupano dell’analisi dei dati potrebbero combinare queste informazioni con altre di cui sono in possesso. Puoi saperne di più e cambiare le impostazioni riguardo al trattamento dei tuoi dati in qualsiasi momento al link Informazioni e impostazioni. Continuando a navigare nel sito, accetti tale trattamento da parte del gestore del sito e di terze parti, pur mantenendo la possibilità di revocare il tuo consenso in qualsiasi momento.
Registrati
(+39) 02 8905 2551
Sei sul sito web per i clienti in Italia. Per calcolare i prezzi e utilizzare il carrello di acquisto, ti preghiamo di visitare il sito web per i clienti di USA. Passa a usa.stockfood.com
StockFood
Yehia Asem El Alaily

Yehia Asem El Alaily

United Kingdom

Egyptian-British photographer Yehia Asem El Alaily has been working as a professional photographer since 2005 and has been employed by many Egyptian and international clients. His portfolio of food images includes the dishes of near eastern cuisine, such as Lebanese flat bread, for example. In addition to food, his work includes lifestyle, nature and architecture.

One project is especially dear to the photographer who works and lives in Cairo – “The birds of Egypt”. Yehia Asem El Alaily is working on a major volume documenting all of Egypt’s birds and their habitat. It is a subject that has fascinated him throughout his career and allows him to travel throughout the country.

Half a lime and a small slice of lime A still life with the ingredients for basil pesto Fresh basil pesto with Parmesan Basil leaves in a mortar Fresh parsley in mortar Peppermint in a stone mortar